2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Pansiyon Kayıtları

Okul Müdürü: İbrahim TÜRKAN

Tel: 882 63 28 (Dahili: 112)

Pansiyon Kayıtlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı: Abdülkadir YONCA

Tel: 882 6328 (Dahili: 117)

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATILILIK BAŞVURU/TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ

TARİH

YAPILACAK İŞLEM

26-29 Ağustos 2019 Saat: 17.00´ye kadar

Yatılılık Başvurularının Alınması

06 Eylül 2019 Cuma

Yatılılık Yerleştirme Sonuçlarının İlanı ve e-Pansiyon Üzerinden Kayıtların Sisteme İşlenmesi

08 Eylül 2019 Pazar Saat: 14.00 itibariyle

Pansiyona Öğrenci Kabulü

PANSİYON KAYITLARINDA İSTENECEK BELGELER

Aşağıda belirtilen evrakların aslının ıslak imzalı olarak 26-29.08.2019 tarihleri arasında elden veya iadeli taahhütlü olarak Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir. Aksi halde başvurular işleme alınamayacaktır.

1. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (Öğrenci ve veli)

2. Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Öğrenci adına olacaktır)

3. 2 adet vesikalık fotoğraf (Öğrenciye ait olacaktır)

4. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını (İOKBS) kazandığına dair sınav sonuç belgesi (Varsa)

5. Bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığını gösteren belge

6. Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (EK-1)

a. Ek-1'de yer alan Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve varsa eşinin bir önceki yıla ait (2018 yılı) yıllık gelir durumunu gösteren ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınan belge (Çalışanlar için maaş aldıkları yerden, emekliler için maaş aldığı banka şubesinden, bunların dışındakiler için muhtardan onaylı olmalıdır. Memur, emekli veya işçiler için maaş belgesi aylar itibariyle 2018 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren onaylı belge olmalıdır. Serbest meslek çalışanları ve esnaflar için vergi levhası, gelir beyannamesi, anne ve baba SGK ile ilgili sigorta durum belgesi verilmelidir. Çiftçiler ve tarım meslek mensupları için İlçe Tarım Müdürlüklerinden imzalı gelir durumunu gösteren belge verilmelidir.)

b. Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı

c. Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği

7. Yatılı okumasına engel rahatsızlığı bulunmadığına dair hekim raporu ("Yatılı pansiyonda kalmasında sakınca yoktur" ibaresi yazılı olacaktır)

8. Durumları 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu ile 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu hükümlerine uyanlar için mahkeme ilamı veya hâlen korunmakta oldukları kuruluşların bağlı olduğu il sosyal hizmetler veya yetiştirme yurdu müdürlüklerinden alınmış koruma altında bulunduklarını gösteren belge