T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / ILGIN - Ilgın Şehit Selam Kemer Anadolu Lisesi

Tarihçe

Okulumuz 1993-1994 öğretim yılında Yunus Emre İlköğretim Okulunun 2. katında öğretime başlamış olup, 1995-1996 öğretim yılında Fatih İlköğretim Okuluna ait iş bilgisi atölyesi olarak kullanılan iki katlı binaya taşınmış 2006-2007 öğretim yılı ikinci döneminde yeni binasına taşınmıştır.

Okulumuzda toplam 16 derslik ; Fizik,Kimya,Biyoloji,Dil ve Bilgisayar Labaratuvarları ile donatılmış, 150 kişilik konferans salonu, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kantin ve okulumuza ait bir depo,spor odası ve spor salonu da bulunmaktadır.Ayrıca engelli  öğrencilerin kullanabilmesi için 1 adet asansör ve okula giriş için engelli arabalarının girişini sağlayan yollar dizayn edilmiştir.

Okulumuz halen 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 29 öğretmen,  1yardımcı personel, 4 hizmetli ile eğitim öğretime devam etmektedir.

Okul, yalnız eğitim öğretim yapılan fiziki mekan adı değildir. O aynı zamanda eğitimin kalitesini ve kapasitesini ortaya koyan bir kurumdur. Bu inanç doğrultusunda ILGIN ŞEHİT SELAM KEMER ANADOLU LİSESİ olarak temel görevimizi (misyonumuzu) ve ufkumuzu (vizyonumuzu) aşağıdaki şekilde belirlemiş bulunuyoruz. ILGIN ŞEHİT SELAM KEMER ANADOLU LİSESİ ´nin idarecisi, öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışanları olarak bunların gerçekleşmesi için çalışmayı bir vazife bildiğimizi ilan ediyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.02.2017 - Güncelleme: 29.09.2023 00:06 - Görüntülenme: 5560
  Beğen | 0  kişi beğendi