Okul Bahçemizde kış düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Ilgın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne, emeği geçen tüm yardımcı personelimize teşekkür ediyoruz.

"Sağlıkla İlgili Fiziksel Uygunluk Karnesi" etkinlikleri  Beden Eğitimi ve Spor Dersi Öğretmenimiz Fatih Mülazımoğlu tarafından organize edilmiştir.

9C sınıfı öğrencileri öğrencileri Sosyal Etkinlik öğretmenimiz Erdal AYDOĞDU rehberliğinde Beykonak mahallesine bir gezi düzenlediler.

9A Sınıfı Sosyal Etkinlik Öğretmeni Erdal Aydoğdu rehberliğinde  Ilgın Şeker Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaş  Otuz Beş yolun yarısı eder dedik ve gökyüzünün başka rengi olduğunu onun şiirlerinden öğrendik. Umudumuzu sonsuz kılıp gün eksilmesin penceremizden diyerek onu yad ettik. İyiki doğmuş Cahit Sıtkı...