Haz

Ilgın Kaymakamlığımız tarafından ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize verilen çekler okulumuz memuru İbrahim Cingöz tarafından imza karşılığı teslim edilecektir.

Haz

Yükseköğretim Kurumları Sınavı

(18 Haziran 2019)

2019 YKS: Sistemdeki Eğitim Bilgilerinin Adaylar Tarafından Kontrolü ve Eğitim Bilgisi Seçme İşlemi

Çeşme-Alaçatı-Kuşadası-Şirince-Efes Turu

Okulumuz gezi kulübünün düzenleyeceği Çeşme-Alaçatı-Kuşadası-Şirince-Efes Turuna tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği tarafından Bakanlığımız ve Türk Dil Kurumu işbirliğinde resmi ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında "Hatırla ve Hayal Et, 1071´den 2071´e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk" konulu deneme, hikaye ve şiir yazma yarışmasının katılım tarihi  03.05.2019 Cuma gününe uzatılmıştır.

Eyl

Ders kitaplarına yönelik etkinliklerin, etkileşimli uygulamaların, soru havuzu çalışmalarının tanıtılması ve sunulması amacıyla OGM Materyal adı ile bir web sitesi hazırlanmış ve ogmmateryal.meb.gov.tr adresinde öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

2017-2018 Tercih Danışmanlığı Komisyonu

May

Türkiye Değer Ödülleri projesi başvuruları 02 Haziran 2018  tarihine kadar devam etmekte olup, eser ödülü kategorisinde öğrencilerin, değer ödülü kategorisinde öğretmenlerin www.turkiyedegerodulleri.com adresi üzerinden doğrudan başvuruları alınabilmektedir.Başvurmak isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz şartnameye www.turkiyedegerodulleri.com adresinden ulaşabilirler.

Mrt

Safranbolu - Amasra - Bolu - Abant  Gezisi