Ara

Pansiyon Öğrencilerimiz Ilgın Belediyesi Su Oyunları Parkına davetliydi. Bu nazik davetlerinden dolayı Ilgın Belediye başkanı  Yalçın ERTAŞ'a ve ulaşım konusunda katkı sağlayan Şükrü KİRMAN'a teşekkür ederiz.

Kas

Aramızdan ayrılışının 81 yılını yaşadığımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ü 10 Kasım 2019 günü okulumuzda yapılan programla andık. Program 09.05 te siren çalınması ile başlayarak akabinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Okunan şiir ve yazılardan sonra program planlandığı şekilde sona erdi. programın hazırlanmasında katkısı olan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

11. ve 12. sınıf öğrrencilerimize meslek tanıtımı kapsamında avukatlık mesleğini tanıtmak üzere avukat Ahmet ÇİL'i okulumuza davet ettik.

11. ve 12. sınıf öğrrencilerimize üst öğrenim kurumlarına geçiş sınavları rehber öğretmenlerimiz tarafından tanıtıldı.

11. ve 12. sınıf öğrrencilerimize meslek tanıtımı kapsamında doktorluk mesleğini tanıtmak üzere ilçe sağlık müdürü doktor Abdulmuttalip SARI'yı okulumuza davet ettik.

Okulumuz tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ilgın Şehir Stadyumu' nda yapıldı. Saat 10.00 da başlayan törene Ilgın Kaymakamı, Ilgın Belediye Başkanı ve çok sayıda davetli katıldı. Oldukça güzel bir atmosferde geçen program protokol konuşmalarından sonra halk oyunları ve çeşitli şiirlerin okunmasıyla devam etti. İlçe genelinde düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmalarında derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Son olarak törene katılan okulların protokolü selamlaması ile program son buldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sınıf Bazında Birinci Olan Öğrencilerimiz Ödüllendirildi

Şehit Selam Kemer Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sınıf bazında birinci olan öğrencilerini ödüllendirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine okul Müdürümüz İbrahim Türkan, Okul idarecileri, öğretmenler, mezun olan öğrencilerin yanı sıra veliler katıldı.

Çeşme-Alaçatı-Kuşadası-Şirince-Efes Turu

Okulumuz gezi kulübünün düzenleyeceği Çeşme-Alaçatı-Kuşadası-Şirince-Efes Turuna tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Çanakkale - Bursa Gezimiz

Mrt

Okulumuzda başta Türk toplulukları olmak üzere bir çok halk ve topluluk tarafından yılbaşı olarak kutlanan Nevruz Bayramı yapılan program ile kutlandı. Programda emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Fatih Mülazımoğlu başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübünün hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız. Aziz Şehitlerimiz yattıkları yerde rahat uyusunlar çünkü bıraktıkları emanet emin ellerde. Şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun. Programın yapımında emeği geçen TDE Öğretmeni Bilgen Güvercin´e ve  programdaki ogrencilerimize emekleri icin teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübünün hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy temalı programımız okulumuz konferans salonunda tüm sınıfların katılımıyla kutlandı. Bizi gururlandıran,göğsümüzü kabartan marşımızı hep bir ağızdan bir kez daha   haykırdık yüksek sesle. Yüce Allah bize bir daha İstiklal Marşı yazdıracak günler göstermesin. Programın yapımını üstlenen TDE Öğretmeni Bilgen Güvercin´e ve öğrencilerimize emekleri için teşekkur ederiz.

İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması´nda dereceye giren öğrencilerimiz

1. Teslime Çoban 11D

2. Hatice Berra Oker 10 B

3.Meral Abdioglu 10A

Ock

Okulumuzda karne dağıtım töreni İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımıyla 18.01.2019 Cuma günü saat 10:00 da yapıldı. Takdir, Teşekkür ve Onur belgesi alan öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğrencilerimizin karne tatilini en iyi şekilde geçirmelerini dileriz

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın yürüttüğü Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen "Haydi Konuş Bakalım" Liseler Arası Münazara Yarışmasının ilçemizdeki 1. turunda öğrencilerimiz Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini geçerek 2. tura adını yazdırdı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.